Strandhøst

Strandhøst
anmeldt af Eline Andersen
Strandhøst

Svend Hamann: Strandhøst
Muusmann Forlag 2024
229,95 kr.

Hvis du nogensinde har drømt om at spise som en Michelin-kok uden at bruge en formue, så er “Strandhøst” bogen, du ikke vidste, du manglede i dit liv! Svend Hamann, der har tilbragt mere end 30 år med næsen i tang og fødderne i bølgerne, tager os med på en kulinarisk skattejagt langs de danske kyster.

Forestil dig at gå langs stranden og plukke din middag, mens solen går ned. Det lyder måske som en scene fra en eksklusiv reklame for dyre feriesteder, men med “Strandhøst” i hånden bliver det en hverdagsglæde. Fra havets skaldyr til landets vilde urter – det er ren gourmet uden at ryste på hånden eller pungen!

Bogen er en perfekt blanding af en overlevelsesguide og en kogebog, hvor hver sæson bringer nye muligheder for at fylde kurven. Lige meget om du er til østersjagt i efteråret eller tangsalat til sommer, så får du her opskriften på, hvordan naturens eget spisekammer kan transformeres til et festmåltid.

Så, pak bogen i din rygsæk næste gang stranden kalder. Svend Hamann har allerede gjort alt det hårde arbejde med at finde ud af, hvor og hvornår du skal høste – alt du skal gøre er at følge hans spor og åbne din appetit. “Strandhøst” er ikke bare en bog, det er en billet til et velsmagende eventyr langs Danmarks kyster. Velbekomme!