De hellige haller

Anmeldt af Ib Ahnfeldt


De Hans Erik Hansen: De hellige haller
Forfatterskabet.dk
160 sider
Pris 150 kr.

Hans Erik Hansen er lærer på Bryrup skole. Han er en kreativ sjæl og har tidligere udgivet børnebøger samt drama. Nu har han så kastet sig over og analyseret , hvad der foregår mellem lektionerne i klasserne i lærerværelset. Det kan være problemer med enkelt individer i klasserne eller problemer med enkelt individer i lærerstaben. Det er sådan set en skole-blog der dækker ti års perioden fra 2010 til 2020. En blog er vanlig vis en internet side med korte tekster, som løbende bliver holdt i live af en ”blogmaster”. Jeg har ikke kunnet finde teksterne på nettet, så det er fristende at kalde værket en dagbog. Men det er en velfortalt dagbog, der afslører, hvorfor jeg aldrig selv kunne være lærer. Der er triste skæbner i lærerstaben og langt mellem de positive oplevelser, men alt det, der fortælles i denne bog, har åbnet mine øjne til lærergerningen. Hans Erik Hansen må godt skrive mere om det her, det er trods alt vores børns liv, der står på spil.

2 tanker om “De hellige haller”

 1. Kære Ib
  Tak for din anmeldelse. Forlaget vil nok gerne bruge den i markedsføringen af bogen, selvfølgelig med kildeangivelse. Jeg håber det er ok.
  Jeg ville have troet at der var mange flere triste skæbner i dit job end der var i mit, men måske fik man som læge meget positiv feed-back, når det lykkedes at lindre patienternes smerter.
  Mange hilsner
  Hans

  1. Kære Hans,
   Forlaget er naturligvis velkomment til at bruge min anmeldelse med kilde https://www.god-bog.dk
   Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvor de tristeste skæbner findes – ej heller hvilken medicin, der virker bedst,
   Stor hilsen Ib

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *