28 dage til grønnere hverdagsvaner

Anmeldt af Eline Andersen
28 dage til grønnere hverdagsvaner

Janne Ibsen Piper: 28 dage til grønnere hverdagsvaner
Muusmann Forlag 2023
92 sider
149,95 kr

Hvor ville jeg gerne…. Det har jeg sagt tusind gange. Jeg har besluttet mig for at leve grønnere, men farverne er alt andet end grøne, når dagen gøres op. Hvorfor? Fordi det er bare ikke sådan lige at ændre sine vaner………

Nu kommer Janne Ibsen Piper med en lille håndsrækning. I bogen 28 dage til en grønnere hverdag tager hun mig én dag ad gangen gennem små, men ikke ubetydelige ændringer af mine langt fra grønne vaner. Vi startede med Zero Waste, og jeg fik lov til at skrive mig ind i fortællingen på de tre linjer, som hver dag ligger til mig. Jeg fik også lov til at sætte mit første kryds. Det er måske helt simpelt – men det virker! Én dag – én opgave. Og når de 28 dage er gået, så har jeg valgt at starte forfra igen. Nu blot med den lille tilføjelse, at jeg kan notere, at jeg også stadig holder fast ved de fleste andre dages opgaver. Smart – pædagogisk – og ikke uoverskueligt. Jeg er ikke længere helt grøn udi det at ændre vaner 😊 og måske endda lidt grønnere…….