Unboss

Anmeldt af Eline Andersen

Lars Kolind og Jacob Bøtter: Unboss
Jyllands-Postens Forlag 2012
311 sider
Pris 300 kr.

Med Unboss lancerer Lars Kolind og Jacob Bøtter en vision om fremtidens ledelse. Filosofien er, at de topstyrede hierarkier i samfundet og på arbejdsmarkedet skal afløses af en ansvarlig social indsats.  I samfundet er hver enkelt borger ansvarlig, og på arbejdet er man ikke længere ansat men en partner i et team.

Argumentationen lyder, at hvis vi som virksomhed eller samfund skal overleve, så skal vi involvere rigtigt mange mennesker. Og de gider kun lade sig involvere, hvis de kan se formålet med det – ganske enkelt og ret velargumenteret.

Der er ingen vej udenom! Unboss har argumenteret sig ind i mit univers! Og fremover vil jeg prøve at tænke i nye, kreative og ikke mindst involverende strukturer – når jeg skal have hjælp til husholdningen hjemme, når jeg skal løse en opgave på jobbet – og når jeg skal overbevise mine chefer og kolleger om at læse og agere UNBOSS.

Og med så mange managementbøger, så ligger udfordringen netop i at give sig tid til at revurdere egen indsats og samfundets – og ikke mindst finde lige netop de argumenter frem, der kan gøre en forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *