Stenalderkost

Anmeldt af Eline Andersen

Thomas Rode: Stenalderkost
Politikens Forlag 2012
260 sider
Pris 300 kr.

Nogle kogebøger er mere appetitlige end andre. Thomas
Rodes Stenalderkost hører helt klart til i gourmetklassen. Der er  et meget smukt billedforløb gennem bogen, hvor
Rode som nutidsmand tvinges ind i stenaldermandens rolle – og så er der
præsentationerne af de enkelte retter – let og lækkert – og lige til at spise.

Opskrifterne baserer sig på tankerne om stenalderkost –
og godt fortolket af nutidens muligheder for råvarer. Og som Rode selv siger et
sted i bogen, så skal det kunne lade sig gøre, at følge bogens opskrifter og
anvisninger i en moderne hverdag.

Der er i alt 87 smagfulde opskrifter, baseret på frugt, nødder, bær, æg, fisk, kød og grøntsager, og alle disse bygger på de smagsnuancer, det moderne menneske i dag sætter pris på.

Stenalderkost er én af de kogebøger, som nu ligger fremme i køkkenet som redskab, inspiration og kunstnerisk oplevelse.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *