Køkkenrevolution på høje hæle

Anmeldt af Eline Andersen

 

 

Oscar Umahro Cadogan: Køkkenrevolution på høje hæle

Pretty Ink 2007

271 sider

Pris 249 kr.

 

Revolutionen er til de travle kvinder – sådan nogle som mig, der aldrig selv har gået i lære hos mor derhjemme. Os der har læst os til ‘God mad let at lave’.

Forfatteren Cadogan er selv både kok, ernæringsekspert med biokemi som speciale. Han gør op med forestillingen om, at lidt tid er dårlig mad. Cadogan lægger vægt på, at en god planlægning og spændende grundingredienser er alfa omega i køkkenet.

I mit køleskab står der derfor nu bl.a. råmarineret ingefær – nok til flere uger. Der skal nemlig fyres op under smagen samtidig med at ingefær ifølge forfatteren er godt mod ledsmerter og andre betændelsesreaktioner i kroppen.

Bogen er bygget op med grundtips, gode og hurtige opskrifter på sunde retter og tips omkring mad og sundhed. Hvis du mangler inspiration til livets smagsforstærkere er ‘Køkkenrevolution på høje hæle’ et rigtigt godt tip.

 

Se også anmeldelse af ‘Suveræne succeser – greatest hits med ekstranumre’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *