Køkkenrevolution for hele familien

Anmeldt af Eline Andersen
 
Oscar Umahro Cadogan: Køkkenrevolution for hele familien
Pretty Ink 2008
271 sider
Pris 249 kr.
 
Vi skal spise sundere. Og det gælder ikke kun mor i de høje hæle, men også hele familien. Oscar Umahro Cadogan har startet en revolution for at få danskere til at leve sundere. Hele familien er mundskænk i denne kogebog, som helt enkelt og uden de store falbalader disker op med familiemad. I vores familie har vi dagligt den udfordring, at mindst ét barn ikke kan lide det, som kommer på bordet og mindst én, som ikke kan nå at spise med sammen med os andre. Det er et kulinarisk puslespil, som Oscar Umahro Cadogan med sin nye revolutionskogebog giver opskriften på.
Bogen indeholder supersunde opskrifter på bl.a. morgenmad, madpakker, aftensmad, snacks, bagværk, slik og desserter. Principperne bag sundhedsrevolutionen handler bl.a. om at fremhæve madens egen sødme med krydderier i stedet for sukker, at bruge fuldkorn i stedet for tomme kulhydrater, at lækkerier til køleskabet sagtens kan undvære sukker, fløde og smør.
 
Telma Pil Jespersen (f. 1994) er en kreativ teenager, der elsker at lave og spise sund mad og hun bidrager med teentips bogen igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *