Børnenes bog om vejret

Anmeldt af Lisbeth Ahnfeldt-Mollerup
 
 

Jesper Theilgaard: Børnenes bog om vejret

Gyldendal 2010

Sider: 176

Pris: 249,95

Målgruppe: Fra ni år

 

Med begejstring greb jeg ”Børnenes bog om vejret” for at anmelde den. Tænk! Nu havde jeg noget at læse op for børnebørnene! Jo længere jeg læste i den des mere glemte jeg, at det skulle være for børnene, – her får også jeg på fornøjelig vis med herlige illustrationer en let fattelig forklaring på snart alt om vejret og i tilgift små anekdoter, pudsigheder og historiske noter.

Nu ved jeg, at isslag er når det regner og temperaturen er under frysepunktet! Og islag er det der kommer ud af det! (Når det hele er glasseret)

 Det er en bog, der skal anbringes inden for rækkevidde og en bog, som er ideel til gave til dem, der er over 9 år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *